DOLAR 34,2484 0.36%
EURO 37,2391 0.45%
ALTIN 2.988,601,17
BITCOIN 23463062,31%
Lefkoşa
°

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Zeynep Abdullah’dan Nur Sürer’e: Ne Yılmaz Güney’i bee

Zeynep Abdullah’dan Nur Sürer’e: Ne Yılmaz Güney’i bee

ABONE OL
Ekim 18, 2024 16:41
Zeynep Abdullah’dan Nur Sürer’e: Ne Yılmaz Güney’i bee
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne değer görülen Nur Sürer, sahnede yaptığı açıklamayla tartışmaların odağında yer aldı. Aldığı ödülü yönetmen Yılmaz Güney’e adayan Nur Sürer; “Bu ödülü, 40 yıl önce Paris’te yaşamını yitiren ve çoğunlukla değersizleştirilmeye çalışılan ustamız Yılmaz Güney için alıyorum” ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine aynı mesleği paylaştığı Zeynep Abdullah sosyal medya hesabından Nur Sürer’e tepki gösterdi. Abdullah söz konusu paylaşımında “Ne Yılmaz Güney’i bee” ifadelerini kullanınca Nur Sürer de Zeynep Abdullah’a cevap verdi. Sürer; “Sorsan hayatında bir Yılmaz Güney filmi izlememiştir” dedi.

Nur Sürer şöyle devam etti;

“SİNEMACILARIN KIRMIZI ÇİZGİSİDİR”

“Yılmaz Güney bizim sinemacılar için gerçekten çok önemli bir adam. Yeşilçam’dan bu yana gelen hikâyemizde, hiçbir sinemacı Yılmaz Güney ile ilgili en ufak bir şey konuşamaz, konuşmaz. O bizim kıymetlimizdir, sinemacıların kırmızı çizgisidir ama bazı densizler, filmi bile izlememiş.”

“YILMAZ GÜNEY FİLMİ İZLEMEMİŞTİR”

“Herhangi bir Yılmaz Güney filmini izlememiş insanlar. Adam öleli 40 yıl olmuş, 30 yaşındaki biri Yılmaz Güney ile ilgili bir hikâye uydurabiliyor. Sorsan, bir Yılmaz Güney filmi seyrettin mi? Hayır.”

ensonhaber icon

Ergül Tosun
Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.