DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22378422,67%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gardiyanoğlu bölge ziyaretlerine İskele ve Karpaz’dan başladı

Gardiyanoğlu bölge ziyaretlerine İskele ve Karpaz’dan başladı

ABONE OL
Eylül 5, 2023 08:34
Gardiyanoğlu bölge ziyaretlerine İskele ve Karpaz’dan başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu bugün mesaisinin büyük bir bölümünün İskele ve Karpaz bölgelerine harcadı.

Göreve geldikten sonra bölgelere ziyaret başlatan Bakan Gardiyanoğlu sırasıyla İskele, Mehmetçik-Büyükkonuk ve Karpaz-Erenköy belediye başkanları ve bakanlığına bağlı bölgedeki daireleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bakan Gardiyanoğlu ilk olarak İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile biraya gelerek bir süre görüştü.

Bakan Gardiyanoğlu kısa bir süre önce göreve geldiğini anımsatarak İskele bölgesine ayrı bir önem verdiğini söz konusu ziyaretin de bunun bir göstergesi olduğunu kaydetti.

İskele bölgesinin devletin olanaklarından yeterince yararlanmadığını belirten Bakan Gardiyanoğlu, hızla nüfus alan ve gelişmeye devam eden İskele’de bakanlığına bağlı ilgili dairelerinin altyapılarının güçlendirilmesi için çalışma başlattıklarını söyledi.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da Bakan Gardiyanoğlu’nun ilk ziyaretini bölgeye yapmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek bakan Gardiyanoğlu’nun bölgede faydalı işlere imza atacağına inancının tam olduğunu sözlerine ekledi.

Bakan Gardiyanoğlu ve beraberindekiler ziyaretleri çerçevesinde daha sonra bakanlığına bağlı ilgili daireler ile Mehmetçik-Büyükkonuk ve Karpaz-Erenköy belediye başkanlarını da ziyaret ederek bir süre görüştü.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.