DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22352671,04%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Tatar, Beyarmudu “II. Çocuk Festivali”ne katıldı

Cumhurbaşkanı Tatar, Beyarmudu “II. Çocuk Festivali”ne katıldı

ABONE OL
Haziran 6, 2024 11:07
Cumhurbaşkanı Tatar, Beyarmudu “II. Çocuk Festivali”ne katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Beyarmudu Belediyesi II. Çocuk Festivali’ne katıldı.

Cumhurbaşkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, KKTC, Türkiye, Kırgızistan, Kazakistan, Ukrayna ve Bulgaristan’dan gelen ekiplerin gösterilerinin yer aldığı ve FOGEM 16. Uluslararası Yaz Sevinci Çocuk Şenliği katkısıyla gerçekleşen Festival, Beyarmudu Belediyesi Güney Mesarya Sosyal Tesisleri’nde yer aldı.

Cumhurbaşkanı Tatar Festivaldeki konuşmasında, yurt dışından gelen misafir öğrenci ve öğretmenlerine “hoş geldiniz” diyerek, Festivali düzenleyen ve emeği geçen herkesi kutladı.

Ülke tanıtımına katkı yapan bu gibi etkinliklerin önemini dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, Beyarmudu bölgesinin kalkınmakta ve ekonomik yapısının güçlenmekte olduğunu belirterek, bölgeye sahip çıkarak yatırım yapanları tebrik etti.

“Biz çocuklarımıza güveniyoruz. Çocuklarımız bizim umudumuz, güvencemizdir” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, çocukların kişisel gelişiminin yanı sıra kültürel ve milli değerler temelinde sevgi ve şefkat içinde yetiştirilmelerinin ülke için önemine işaret etti.

Misafir çocuklarla ülke çocuklarının kaynaşması ve dostluk geliştirmelerinin önemine de değinen Cumhurbaşkanı Tatar, Beyarmudu Belediyesi’ni çalışmaları dolayısıyla kutlayarak, KKTC’nin gelişmesi ve kalkınması için yapılan çalışmaların engellere rağmen süreceğine vurgu yaptı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.