DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045809-2,48%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

ABONE OL
Mart 29, 2024 13:37
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar: 


Ramazan-ı şerifinizi tebrik ediyorum. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul eylesin. Fakir fukarayı daha fazla kollamamız gereken günlerden geçiyoruz.


Filistan’dan Suriye’ye kadar dünyanın birçok yerinde kardeşlerimiz ciddi sıkıntılar çekiyor. İsrail’in zalim hükümeti Gazze’deki kardeşlerimizi katlediyor. Bu müstesna zamanlarda ellerimizi Gazzeli mazlumlar için ellerimizi semaya açıyoruz. İnsani yardımlarımızla da Gazzelilerin yanındayız. 41 tondan fazla yardımı uçaklarla ve gemilerle gönderdik. 


İsrail üzerindeki baskıyı artırmak için yoğun çaba harcıyoruz. Canilerin hukuk önünde hesap vermesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Birileri siyasi rant için gerçekleri çarpıtsa da biz Filistin devletinin dimdik yanında duruyoruz. Kalbi Gazzeli mazlumlar için çarpan kardeklerime seslenmek istiyorum. İçinize şüphe düşürmeyin. İnsanımızın Gazze hassasiyetini istismar etme peşinde koşan fırsatçıların, ahlaksız ve asılsız söylemlerine prim vermeyin.


“Türkiye tüm kurumlarıyla Filistin’in yanındadır”


Türkiye tüm kurumlarıyla Filistin’in yanındadır. İmkanlarımızın en verdiği ne varsa yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. AFAD ve Kızılay başkanımızla görüştüm ve yoğun bir şekilde bu yardımları ulaştırmanın gayreti içinde olduklarını kendilerinden öğrendim. Tayyip Erdoğan’ın verdiği mücadelenin şahidi Gazzeli kardeşlerimizin bizzat kendileridir. 


Türkiye Suriye, somali, Karabağ imtihanını nasıl alnının akıyla verdiyse Gazze imtihanının gayreti içindedir. Bunda da başarılı olacağız. Filistinliler bağımsız devletine kavuşuncaya kadar durmayacağız. Vatanını koruyan Gazzeli yiğitlere terörist diyenlerin bize edecek tek kelamları olamaz. Filistin davasını kararlılıkla savunmaya devam edeceğiz.


Geçtiğimiz sene 14-28 Mayıs seçimlerinden bir gün önce sizlerle kucaklaşmış ve ahdimizi yenilemiştik. Allah razı olsun Sancaktepeli kardeşlerimiz bu sözlerinde sadık kaldılar. 31 Mart’ta bu sözü yeniliyor muyuz? Bugün Sancaktepe’de katılım 25 bin. Bizi bağrınıza bastığınız için her birinize şükranlarımızı sunuyorum. Türkiye’nin şahlanışını kimse durduramaz. Sizler bizimle olduğunuz sürece ülkemizin önünü hiçbir güç kesemez. Rabbim dayanışmamızı daim eylesin. 


“Vaatlerini unutacak değil, verdiği sözü yerine getirecek başkanlar seçeceğiz”


Önümüzde kritik bir seçim var. Pazar günü birkez daha sandığa gideceğiz. Şehrimize, ilçemize hizmet edecek yerel yönetimleri seçeceğiz. Vaatlerini unutacak değil, verdiği sözü yerine getirecek başkanlar seçeceğiz.


Kararı sandıkta vereceğiz. Bir tarafta eser ve icraatlarıyla konuşanlar var diğer tarafta 5 yıl boyunca taş üstünde taş koymayanlar var. Rekalam verdiği önemin 10’da birini depreme vermeyenler var. Karşımızdaki tablo bu kadar nettir.


“İstanbul bir 5 sene daha kaybedemez”


31 Martta ilimizi yönetecek isimlerle beraber bu iki farklı anlayış arasında da bi tercihte bulunacağız. Her şeyi akıl ve vicdan terazimizde tartacağız. Kırgınlıkla ve öfkeyle değil sağ duyuyla meseleye yaklaşacağız. Kullanacağımız bir oy 5 senemizi etkileyeceğini unutmayacağız. İstanbul bir 5 sene daha kaybedemez. Ben sancaktepe’nin tercihini gerçek belediyecilikten yana olacağına inanıyorum. 


 


Ayrıntılar geliyor… 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.