DOLAR 34,1539 0.16%
EURO 38,0216 -0.2%
ALTIN 2.879,290,16
BITCOIN 21663751,41%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Altın Portakal Onur Ödülleri beş usta sanatçıya verilecek

Altın Portakal Onur Ödülleri beş usta sanatçıya verilecek

ABONE OL
Eylül 23, 2024 12:19
Altın Portakal Onur Ödülleri beş usta sanatçıya verilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Türk sinemasının usta isimlerine sunulan Onur Ödülleri, bu yıl Işıl Yücesoy, Şerif Sezer, Erdal Özyağcılar, Müjdat Gezen ve Selçuk Yöntem’e verilecek.


DHA

Türkiye’nin en köklü sinema şöleni Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde bu yılki Onur Ödülleri’nin sahipleri belli oldu.

5-12 Ekim tarihleri arasında sinemaseverlerle buluşacak olan festivalde Onur Ödülleri, usta sanatçılar Işıl Yücesoy, Şerif Sezer, Erdal Özyağcılar, Müjdat Gezen ve Selçuk Yöntem’e takdim edilecek.

ÖDÜLLER 5 EKİM’DE

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin Onur Ödülleri, festivalin 5 Ekim’deki açılış töreninde sahiplerine verilecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 5-12 Ekim’de gerçekleşecek festivalin jüri başkanlığını, 2018’de Antalya’da Yaşam Boyu Başarı Ödülü alan, filmleri, kitaplarıyla öne çıkan yönetmen, senarist ve yazar Ferzan Özpetek üstlenecek.

YARIŞACAK FİLMLER

Festivalde, Soner Sert’in yönettiği “Acı Kahve”, Necmi Sancak’ın yönettiği “Ayşe”, Önder Şengül’ün yönettiği “Balinanın Bilgisi”, Ümit Ünal’ın yönettiği “Evcilik”, Ayçıl Yeltan’ın yönettiği “Fidan”, Kenan Mansur Doğru ve Umut Osman Demirkol’un yönettiği “Galata”, Belkıs Bayrak’ın yönettiği “Gülizar”, Erhan Tuncer’in yönettiği “Hatırladığım Ağaçlar”, Nadim Güç’ün yönettiği “Mukadderat”, Selim Evci’nin yönettiği “Savrulan Zaman”, Ümran Safter’in yönettiği “Seni Bıraktığım Yerdeyim”, Neco Çelik’in yönettiği “Sevgili Katilim Berlin” yarışacak.

5 MİLYON PARA ÖDÜLÜ

Bu yıl 5 milyon lira ödülün verileceği festivalde, ödüller 12 Ekim’de gerçekleştirilecek olan kapanış töreninde sahiplerini bulacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.