DOLAR 34,2981 0.1%
EURO 36,9947 -0.03%
ALTIN 2.999,65-0,92
BITCOIN 2271010-1,18%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Tatar, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası heyetini kabul etti

Cumhurbaşkanı Tatar, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası heyetini kabul etti

ABONE OL
Ekim 23, 2024 14:29
Cumhurbaşkanı Tatar, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası heyetini kabul etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Halil Balık başkanlığındaki Bartın Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini kabul ederek görüştü.

Gönül bağının ve birliğin iletişim çağında daha da pekişmesinin memnuniyet verici olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, Türkiye’den gelen heyeti KKTC’de görmekten memnun olduğunu ifade etti.

KKTC’de özellikle turizmin önemine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Tatar, Türkiye’den ülkemize çok sayıda ziyaretçinin geldiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Tatar, en güneydeki Türk devleti olarak KKTC’de, zeminini güçlendirerek bu coğrafyada halka güvenlik ve huzurlu yaşamın sağlanmakta olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Tatar, KKTC Cumhurbaşkanı olarak yurt dışında yaşayan Kıbrıs Türklerine büyük önem verdiğini, onlarla tek yürek olmanın önemli olduğunu kaydetti.

Cumhurbaşkanı, Bartın heyeti ile turizm, eğitim ve farklı alanlarda ticaret gibi konularda karşılıklı iş birlikleri ile yapılabilecekleri değerlendirmenin önemine işaret etti.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, KKTC’de iş insanları olarak neler yapabileceklerini değerlendirmek ve karşılıklı iş insanları ile iş birliklerini görüşmek amacıyla bulunduklarını ifade ederek, “Amacımız iş alanında da birlik ve beraberliği pekiştirmektir” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r